sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivän palstapuuhat; ensimmäiset kylvöt suoritettu!
Äitienpäivänä sain nukkua pitkään, syödä kakkua aamukahvilla ja puuhailla perheen kanssa palstalla. Lempijuttuja! :) Asianmukainen valkovuokkokimppu oli myös omin kätösin kerätty ja päiväkodissa askarreltu suloiset lahjat ja kortit. Mitäpä voisi äippä enempää toivoa? :)


 

Palstaa saatiin edistettya jo tosi pitkälle, ensimmäiset porkkanat ja salaatitkin kylvettiin. Kirjopikarilijat ovat avautuneet viikonlopun aikana - voi että kun tykkään niistä! Jotenkin niin tyylikkäitä kaikessa vaatimattomuudessan.


Pitkän harkinnan jälkeen palstalle on hankittu mustaherukkapensas - ja vielä suuremman pähkäilyn lopputulemana päätettiin sille myös paikka, suunnilleen keskeltä palstaa. (Pikkuinen taimi näkyy ensimäisesä kuvassa harsojen välissä.)  Mielelläni laittaisin marjapuskia enemmänkin, mutta kun tilaa on rajallinen määrä, ei monivuotisia ja tilaavieviä kasveja parane ihan hetken mielijohteesta hankkia.Palstalla hurahti tänään neljä tuntia - meillä oli mukana kertakäyttögrilli ja makkarat, joten nälän takia ei tarvinnut kotiin lähteä. Mutta voi huh miten nyt väsyttäää... Vaan eipähän tarvitse tänään enää urotekoihin venyä. Laitan lahjaksi saamani ihastuttavat perhoskaulakorut kaulaani ja lepuutan. Luksusta! Leppoisaa äitienpäivää! :)
2 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta päivältä! :)
  Ja palsta näyttää hyvältä!
  Tuollaisia itse tehtyjä äitienpäivälahjoja kaipaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kovasti me töitä tuolla palstalla tänä viikonloppuna tehtiinkin. :)
   Nuo lasten äitienpäiväaskartelut on ihan parhaita! <3

   Poista