lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kesäjuoma mangosta, vesimelonista ja appelsiinimehusta
Kuumin viikko 50 vuoteen, uutisoi Hesari. Tällaisella säällä ei tee mieli huhkia hellan ääressä ja välipalatkin nautitaan mieluusti nestemäisessä muodossa. Erilaiset juotavat jugurtit, smoothiet ja hedelmäjuomat ovatkin kuuluneet meillä viime viikkoina melkeinpä jokaiseen päivään.

Eilen illalla hurautin ihanan kypsästä tuoreesta mangosta, vesimelonista ja tilkasta appelsiinimehua pienen iltapalan. Vielä jäitä sekaan ja pojat kun oli herkkua!


2 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta, kunpa voisi juoda mehuja. Eipä ole tullut mieleen sekoittaa mangoa ja vesimelonia, vesimeloniahan harvemmin sekoitetaan mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi etteivät mehut sinulle sovi. :/ Onneksi on muitakin mukavia viileitä ja hyviä juomavaihtoehtoja; erilaiset jääteet ovat ainakin minusta hyviä myös! Joskus kokeilin jäätetä ruusunmarjateestä siitä ainakin itse tykkäsin. :)

   Nyt kun mainitsit niin enpä tosiaan ole minäkään tainnut vesimelonia aiemmin muihin aineksiin! Tämä sekoitus toimi kyllä ihan mukavasti, varsinkin kun appelsiinimehua ei ollut liikaa. Se varmaan helposti jyräisi miedomman vesimelonin alleen.

   Poista