sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Makkaraa ja lettuja ulkoilmassa, parasta!




Perheen partiolaiset palasivat juuri ensimmäiseltä telttäretkeltään! :) Hyvin oli mennyt ja kivaa oli ollut. Me vanhemmat haettiin lapset suoraan leiristä; oli sen verran helposti saavutettavassa paikassa tämä heidän leirinsä. Just hyvä ensimmäisen telttaretken paikaksi.



Lapset olivat juuri tiskaamassa aamiaisastioitaan kun saavuttiin leiriin. Kiirettä ei ollut; autettiin poikia pakkaamisessa, heitettiin tikkaa, oleiltiin ja nautittiin hyvästä ilmasta. Tutkittiin lähimetsää.



Lähellä oli tämmöinen pieni purokin. Tosi nätti! :)



Sireenit ovat juri puhjenneet kukkaan, ihania! Just sopivaan aikaan kun koulutkin loppuvat pian; ajattelen nämä aina semmoisina koulunpäättäjäiskukkina ja -tuoksuna.



Partioporukka laittoi nuotion tulille ja jostain hoidettiin paikalle vielä lettutaikinaa ja makkaraa. Me vanhemmat ostettiin näitä herkkuja - ihan vaan partitoiminnan tukemiseksi hehe! No ei vaan, oli tosi kivaa syödä lounas siinä notskin ääressä kauniina päivänä!

Rinkat pakattuna, valmiina lähtöön. Pikkuisen autettiin pakkaushommassa... Itse en ole koskaan leireillyt tai telttaillut ellei jotain festarireissuja lasketa. Vaikuttaa kyllä kivalta ja tämä meidän jälkikasvu ainakin tykkää! Ehkä sitä joskus itsekin uskaltais..?! :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti