keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Voi eiiiii… Lähikauppa menee remonttiin!!!Mitä me nyt tehdään??!  Olen tottunut käymään kaupassa silloin kun tarvetta on, ilman sen kummempia suunnitelmia!

Ensimmäinen primitiivireaktio kauppareissulla uutisen kuultuani oli hamstrata kaupan pakastealtaan alennustuotteita repullinen mukaan. Kotona tungin ruoat pakasteeseen ja pohdin kriisisuunnitelmaa. Ainakin pakastinta meillä hyödynnetään. Nyt on perunamuusiaineksia, pakastekalaa, parsakaalia ja keittojuureksia pakastin puolillaan. Tehdään viikkosuunnitelma aterioista ja kokkaillaan vain pari kertaa viikossa. Viime aikoina ollaankin menty turhan usein ihan suunnittelematta ja silloin terveellisyys ja taloudellisuus ovat väistämättä hiukan kärsineet. 

Suurimmaksi ongelmaksi tulee maidon hankinta; lapset juovat paljon maitoa ja sitä ollaan totuttu ostamaan joka päivä, juurikin tuosta lähikaupasta. Tammikuun opiskelukalenteri näyttää aika tiiviiltä; tulen todennäköisesti käymään melkein joka päivä keskustassa luennoilla. Ei muuta kuin reppu mukaan ja maitokaupan kautta luentojen jälkeen ennen kotibussiin hyppäämistä.

1 kommentti:

  1. Iiiiiihh! Kauhea! :D
    Jos Siwa, joka on meidän talon edessä, menisi kiinni minä olisin surullinen! Koska on tosi kätevää kun se on aina auki, ja tarvitsen ostaa jotain pientä kuten maitoa tai leipää enkä haluaa käydä keskustassa.

    VastaaPoista