sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ihana aurinkoinen laskiainen!Lähiön leikkipuistossa oli laskiaismeininkiä; mäenlaskua (tietenkin), lettuja, makkaraa, hevosajelua.. Ja paljon iloisia kasvoja! Ja oi mikä ihana keli oli tänään! Muutama pakkasaste ja aurinkoa, parempaa säätä ei olisi voinut toivoa. Muurinpohjaletut. Näitä maistettiin ja hyvin maistui!Tämän hevosen kyydissä perheen lapset ovat olleet ennenkin.

 
Kärrykyydin tarjosi Kreivi, suomenhevonen rodultaan, ellen vallan väärin kuullut.  Harvinainen väri suomenhevoseksi Kreivillä. Mutta rauhallinen hän oli, ihan kuin nämä kotimaiset kylmäveriset tuppaavat olemaan. 

Laskiaisena voi hyvin syödä lettuja lounaaksi ja pullaa välipalaksi..  


Minä tein pullataikinan, mies ja lapset leipoivat. Taikinan kohotessa ja muun perheen leipoessa otin päikkärit. Heräsin sopivasti syömään tuoretta pullaa. Huonomminkin voisi sunnuntaita viettää.


Mukavaa laskiaisaikaa! :)


2 kommenttia:

 1. Kateellisena katselin teidän laskiaisenviettokuvia! Ihanat kärryt hevoskyydityksessä!
  Terveisin "Huonommin laskiaisensa viettänyt";)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset oli tohkeissaan hevosesta - ja ehkä itsekin hiukan! :)

   Sairastaminen juhlapäivinä on niiiin kurjaa, (varsinkin jos herkutkaan ei ole sitä mitä pitäisi! xD) Pidän kyllä peukkuja että flunssat katoaa teiltä koko lopputalveksi!

   Sunnuntaina tosiaan oltiin jalkeilla kaikki mutta nyt perheeseen iski mahatauti, krääh. Ämpäri kainalossa surffailen. Kirjoituskuntoisena kuitenkin, että ei tää ihan kauhean rankka mahataudiksi ole. Tällee positiivisesti ajatellen. ;)

   Poista