tag:blogger.com,1999:blog-4240101994954369003.post5158838079595540417..comments2024-01-19T11:33:14.141+02:00Comments on Kotiruokalistalla: Karitsan paahtopaisti uunissavivhttp://www.blogger.com/profile/15812927960371220523noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4240101994954369003.post-52499984184693979312021-04-02T12:33:57.936+03:002021-04-02T12:33:57.936+03:00Villasukan maku johtuu siitä jos se on teurastettu...Villasukan maku johtuu siitä jos se on teurastettu huonosti. Teurastaja ei sais koskea turkkiin ollenkaan, jos lammasta teurastettaessa sotkeentuu liha turkkiin tai teurastaja koskee turkkiin ja sitten lihaan on lihan maku pilalla. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4240101994954369003.post-64747530632334107672015-03-30T21:16:57.701+03:002015-03-30T21:16:57.701+03:00Ei maistunut villasukka tässäkään! :) Me ei olla k...Ei maistunut villasukka tässäkään! :) Me ei olla kovin usein lammasta syöty ja on hiukan itseänikin epäilyttänyt tuo villasukkahomma ja juuri sen vuoksi ollaan ostettu yleensä nimenomaan karitsaa. Jokohan uskaltautuisi seuraavaksi kokeilemaan ihan lammas-lammasta, vaikka paistina..? x) Ehkä seuraavana pääsiäisenä! Palvikaritsa kuulostaa kyllä tooooosi hyvältä! :Pvivhttps://www.blogger.com/profile/15812927960371220523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4240101994954369003.post-52624419261112855292015-03-30T08:33:23.188+03:002015-03-30T08:33:23.188+03:00No, huh huh! Onpas hyvän näköistä lihaa! Akoi ihan...No, huh huh! Onpas hyvän näköistä lihaa! Akoi ihan tekemään lammasta mieli. Vaikkakin minulla se menee vähän samaan kategoriaan poron kanssa. Eli villasukalle maistuvien lihojen -kategoria! :)<br />Olen kyllä pari kertaa saanut hyvääkin lammasta. Appiukko kävi aikoinaan teurastelemassa ihmisten elukoita ja kerran sai palkkioksi teurastaa itselleen karitsan. Anoppi laittoi sen kokonaisena leivinuuniin ja kaikista ennakkoluuloista huolimatta, se oli tosi hyvää!<br />Beiben siskolla on lampaita ja hän vie niitä palvattavaksi aika-ajoin. Olen heillä saanut maistaa palvikaritsaa ja se oli kyllä pehmeintä lihaa, mitä olen koskaan syönyt!markettahttps://www.blogger.com/profile/10816218347364577676noreply@blogger.com