tag:blogger.com,1999:blog-4240101994954369003.post8543456397291870971..comments2024-01-19T11:33:14.141+02:00Comments on Kotiruokalistalla: Marmeladimakeisetvivhttp://www.blogger.com/profile/15812927960371220523noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4240101994954369003.post-12100471536775854642019-12-09T21:52:31.732+02:002019-12-09T21:52:31.732+02:00Miten onnistuisi salmiakki?Miten onnistuisi salmiakki?Mattilahttps://www.blogger.com/profile/04722187164241297433noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4240101994954369003.post-88321412613593694672014-12-14T19:48:55.983+02:002014-12-14T19:48:55.983+02:00Kiitos, ovat kyllä veikeitä minustakin! :) Kiitos, ovat kyllä veikeitä minustakin! :) vivhttps://www.blogger.com/profile/15812927960371220523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4240101994954369003.post-42807069976768753502014-12-14T18:39:19.572+02:002014-12-14T18:39:19.572+02:00Onpa hauskan näköisiä karkkeja! Näitä jouluksi vih...Onpa hauskan näköisiä karkkeja! Näitä jouluksi vihreiden kuulien tilalle :)Maikkihttps://www.blogger.com/profile/08561300258900318199noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4240101994954369003.post-9675607051463257702014-12-08T17:17:24.381+02:002014-12-08T17:17:24.381+02:00Niitä rihmojakin taitaa olla edelleen myynnissä. :...Niitä rihmojakin taitaa olla edelleen myynnissä. :) Itse tein viime vuonna marmeladeja ekan kerran ja jauhetta olen aina käyttänyt, se on niin nopeaa ja näppärää! vivhttps://www.blogger.com/profile/15812927960371220523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4240101994954369003.post-31098847458772695272014-12-07T10:43:16.809+02:002014-12-07T10:43:16.809+02:00Kotitekoiset (omenasoseella maustetut) marmeladit ...Kotitekoiset (omenasoseella maustetut) marmeladit oli meillä lapsuuden MUST jouluna. Silloin vain agar-agaria ei ollut jalostettu jauheeksi eikä hiutaleiksi, vaan niitä vakoisia levärihmoja jouttui keittelemään pitkälti toista tuntia koko ajan sekoitellen, jotta massa lopulta alkoi hyytelöityä. Pitäisi varmaan taas pitkästä aikaa tehdä marmeladia jos agar-agar on nyt noin paljon nopeampaa käyttää :)Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.com